Lydnørder i verdensklasse gæster Lydens Hus

Hope Ensemble_presse_tekst

Nu har du mulighed for at møde tre af verdens førende lydkunstnere, når Vækstfabrikken Lydens Hus i København inviterer til en unik showcase med Hope Ensemble og Mike Sheridan mandag 24. november klokken 16.

Der findes kun 11 mennesker i verden, der mestrer det sjældne instrument, Cristal Baschet. Nu kommer tre af dem til Lydens Hus i København.

Det er det franske Hope Ensemble, bestående af instrumentbygger, musiker og videnskabsmand Frederic Bousquet og slagtøjsprofessor Marc-Antoine Millon, der sammen med det danske multitalent, Mike Sheridan stiller op til en ekstraordinær showcase.

Udover at være lydnørder i verdensklasse har de tre dét tilfælles, at de alle har kastet deres kærlighed på det særlige glasinstrument, Cristal Baschet.

Cristal Bascheten blev opfundet i 1950’ernes Paris af de to franske brødre, Francois og Bernard Baschet og har siden begejstret og forundret lydentusiaster i hele verden. Ved hjælp af vand og de rette strøg sættes særlige metalstave i svingninger og frembringer Cristalens glasklare lyd, der minder om en synthesizer.

Sammen går Hope Ensemble og Mike Sheridan på scenen i Studie 2 fredag 21. november for at udfordre og udforske Cristalens hemmeligheder.

Men nu får du som publikum mulighed for at komme helt tæt på.

Med en ekstraordinær showcase i Lydens Hus kan du kigge kunstnerne over skulderen, når metalstavene sættes i svingninger og stille de spørgsmål, som du typisk ikke vil stille fra tilskuerrækkerne.

Vær med, når tre af de førende lydkunstnere gæster Lydens Hus – og benyt lejligheden til at få et kig i det nye iværksætterhus, der i forvejen emmer af lyd og liv.

Tilmeld dig nu på info@lydenshus.dk – det er først til mølle.

Tid: Mandag 24. november 2014 klokken 16:00-17:30

Sted: Lydens Hus, Gl. Kongevej 11 (4. sal), 1610 København V.

Tilmelding: Gratis

 

FacebookTwitterGoogle+Google GmailPrintShare