Lydens Hus laver fem på stribe

Af Lis Raabjerg Kruse, Gramex

Folk var mødt talstærkt op, da Vækstfabrikken Lydens Hus i København officielt slog dørene op 10. oktober. Kontorfællesskabetpå Gl. Kongevej skal fremover være samlingspunkt for kreative og højteknologiske iværksættere, der hver for sig og sammen skal udvikle deres forretning inden for lydfeltet.

Allerede inden åbningen kunne Lydens Hus melde om en belægningsprocent på over 50 procent. Langt de fleste kontorpladser var således allerede taget i brug, da gæsterne strømmede til fra nær og fjern for at hjælpe verdens første lydtematiserede Vækstfabrik sikkert fra havn.

Med fuldt hus, fem åbningstaler på stribe  og adskillige forventningsfulde lydiværksættere, tegner fremtiden lys for den danske lydbranche.

Nedenfor finder du highlights fra talerne ved åbningen.

Frank Jensen_Lydens Hus_aabningFrank Jensen, Overborgmester, København

– Lydens Hus giver helt nye muligheder for iværksættere og virksomheder, som arbejder med lyd i København og resten af Danmark. Det er derfor et vigtigt bidrag til min ambition om at skabe 20.000 nye, private job til Københavnerne de kommende år.

 

Carl Christian Ebbesen, Kultur- og fritidsborgmester, København

Carl Christian_Lydens Hus_aabning

– Der er absolut hold i at kalde København en kreativ vækstby, for i forhold til vores størrelse er der hele 70 % flere beskæftigede i de kreative industrier, end hvad gennemsnittet er i de andre vesteuropæiske metropoler. Vi er glade for at kunne være med til at bringe ideen og visionen om kreativ vækst fra ideernes verden og ud i virkeligheden.

 

 

 

 

 

Vivien Life, Britisk ambassadør

Vivien Life_Lydens Hus_ aabning– UK har et af de bedste miljøer i verden for digitale iværksættere. Men vi vil altid gerne have flere. Det er derfor en fornøjelse at kunne invitere danske iværksættere i Lydens Hus til Tech City – i første omgang på inspirationstur – men også på sigt, hvor Den Britiske Ambassade står klar til at hjælpe jer med at udvide jeres forretning internationalt.

 

 

 

 

John R. Kristensen, adm. direktør, Gramex

John_Lydens Hus_aabning– Hvis vi vil sidde helt forrest i bussen, når det handler om, hvad der sker i fremtiden – så nytter det ikke noget, at vi leger med de samme børn i klassen – vi skal ud og finde nye legekammerater fra helt andre brancher. Det tror vi, at Lydens hus kan hjælpe med. Her mødes kreative folk med højt hår, ingeniøren fra DTU og forretningskvinden fra Handelshøjskolen – og det er lige præcis disse mennesker, der skal gøre de mange ”grimme ællinger” til nye flyvedygtige svaner i fremtiden.

 

 

 

 Mads Váczy Kragh, Vækstfabrikkerne (Væksthus Sjælland)

mads_Lydens Hus_aabning– Erfaringer fra de hidtidige vækstfabrikker viser, at der skabes markant vækst i omsætning, og at der sker en stigende beskæftigelse. Det kommer vi også til at se med placeringen i København. Vi forventer os derfor meget af verdens første specialiserede Vækstfabrik, Lydens Hus.

Læs mere

Så spiller musikken – i Lydens Hus

Sheridan søsætter nye lydeventyr

DI tror på dansk lydeventyr

FacebookTwitterGoogle+Google GmailPrintShare