Konference: Lyden af Danmark

Den beskæftiger flere tusinde medarbejdere, har en helt særlig styrkeposition på tværs af mange brancher og har nogle af verdens førende virksomheder. Den danske lydindustri er en spidskompetence, der allerede har givet genlyd i resten af verden; men den kan blive endnu skarpere og endnu større. Gramex inviterer derfor udvalgte stakeholders fra lydbranchen til konferencen ”Lyden af Danmark – en dansk spidskompetence med vækstpotentiale”, der sætter fokus på fremtiden og potentialet for den danske lydindustri. Det foregår torsdag 25. april på Christiansborg.

Vi har gjort det før, og vi kan gøre det igen
Danmark har tidligere sat internationale standarder for industrielle nicheområder. Vi skabte mobiltelefoniens NMT- og GSM-standard i 90’erne, vi gik forrest med eGov, og vi har skabt et af verdens mest avancerede digitale samfund med et stort antal handels- og pengetransaktioner baseret udelukkende på betalingskort og forbrugertillid. Nu er tiden kommet til lyd.

Den er med os alle vegne: Lyd – fra film, spil, musik, live koncerter, baggrundsmusik i butikker, på tv, computere, radio i biler, høreapparater, smartphones og andre forbrugerprodukter.
I alle led af værdikæden har Danmark nogle af verdens førende virksomheder med en betydelig produktion i Danmark; det gælder inden for højtalere og hi-fi-udstyr, måleinstrumenter, høreapparater, signalbehandling og digitale mediesystemer.

Konference på Christiansborg
Danmark skal ud af starthullerne, så den danske styrkeposition inden for lyd kan bevares. Det første skridt bliver taget 25. april, når Gramex sammen med udvalgte stakeholders fra lydbranchen sætter fokus på fremtiden og potentialet for den danske lydindustri.

Her vil blandt andet Gramex’ direktør, John R. Kristensen, Peter Lyngdorf, direktør og grundlægger, Steinway & Lyngdorf, Mads Váczy Kragh, direktør, Væksthus Sjælland og Anand Vengurlekar, Managing Director, Stoic Brand Consultancy give deres bud på, hvordan den danske førerposition inden for lyd optimeres.

Danmark har en unik mulighed for at gøre lyd til det nye, danske væksteventyr.

Følg med på Gramex’ hjemmeside, hvor der løbende vil blive opdateret med nyheder i forbindelse med konferencen.

FacebookTwitterGoogle+Google GmailPrintShare