Iværksætternes nye lydlegeplads

 leg_lille

Af Lis Raabjerg Kruse, Gramex

Der er så mange af dem at man kunne sammensætte et helt landshold. De danske iværksættere, der beskæftiger sig med lyd, bliver flere og flere. Nu får de en helt ny bane at boltre sig på, når Vækstfabrikken Lydens Hus slår dørene op i København i næste uge. Iværksætternes helt egen lydlegeplads – skriver Berlingske, der har snakket med Gramex’ direktør, der er initiativtager til vækstprojektet.

Der er alt fra musikere, ingeniører, designere, teknikere og spiludviklere – når Vækstfabrikken Lydens Hus åbner i næste uge er de fleste arbejdsstationer i det nye kontorfællesskab allerede besat. Her samles de mest talentfulde vækstvirksomheder under ét tag for at udvikle fremtidens produkter inden for lyd – i tæt dialog med et internationalt netværk af virksomheder og specialister inden for lydfeltet.

– Når man har samme fællesnævner som dem, man arbejder i rum med, er det en fordel. Iværksætterne går op i, at der sidder andre i samme kontor, der arbejder med noget i samme genre som dem selv. Udover kun at være fælles om at være iværksættere, er de fælles om at lave noget med lyd, og derfor har de mulighed for at give hinanden sparring, forklarer John R. Kristensen, adm direktør, Gramex.

Læs Berlingske: Iværksætternes nye lydlegeplads

Vækstfabrikken Lydens Hus bliver den første Vækstfabrik nogensinde i verden med speciale i lyd. Det er et konsortium bestående af Væksthus Hovedstadsregionen, Vækstfabrikkerne (Væksthus Sjælland), Innovationsnetværket Dansk Lyd, Københavns Kommune og Gramex, der har sørget for, at den nye lydlegeplads kommer til at ligge i København – med direkte udsigt til Søerne.

Den officielle åbning af Lydens Hus er fredag 10. oktober.

Læs mere

Bliv en del af dansk lyds fremtid

Fra miljøingeniør til lydinnovatør

FacebookTwitterGoogle+Google GmailPrintShare