Gramex søger singler

Af Rie Toldam Knudsen, Gramex

Lige nu mangler Gramex studielister på næsten 2.000 udgivelser, der har været spillet i radio og på tv 2010-2013.

Over halvdelen – i alt 1.039 – af de udgivelser, vi mangler studielister på, er singler. Ligesom alle andre spiller radioen nemlig flere og flere digitale singler i stedet for cd’er.

Mange glemmer desværre at anmelde deres musik til os. Derfor kan der gemme sig mange afspilninger – og penge – i singlerne.

I Gramex vil vi meget gerne af med pengene – til de rigtige. Vi gør derfor alt, hvad vi kan, for at ”fange” tilhørende singler, når vi registrerer en studieliste på et album eller en EP. De singler, der ender på listen, er typisk dem, der udelukkende er udgivet som singler, eller dem, hvor vi også mangler studieliste på albummet.

Er du med på listen?
Finder du på listen en udgivelse, du medvirker på, skal du bede pladeselskabet anmelde den til os. Finder du musik, du selv har udgivet, skal du selv udfylde en studieliste til os. Finder du dine venner på listen, så giv dem meget gerne besked.

Har du allerede anmeldt albummet, er det nemmest for dig at udfylde en studieliste til genudgivelse.

Udgivelser i 2013
Vi anbefaler, at man anmelder sin nye udgivelse til Gramex, så snart den er færdig. Studielister på udgivelser i 2013 skal indsendes senest 31. december. Så er du sikker på at få penge for afspilningerne i 2013 til næste juni.

Få direkte besked
Vi opdaterer oversigten over manglende studielister 4-5 gange årligt. Vil du have besked direkte i din indbakke, når den bliver opdateret? Send en mail til Mette Bomholt påmbo@gramex.dk med dit navn og evt. Gramex-nummer.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os:

Medlemsservice & repertoire
Tlf.: 33 85 32 00
E-mail: medlem@gramex.dk

FacebookTwitterGoogle+Google GmailPrintShare