Gramex sætter gang i forbrændingen

Af Lis Raabjerg Kruse, Gramex

Gramex har indgået en aftale med Dansk Helse og Fitness, så deltagerne til holdlektioner som spinning og crossfitness fortsat kan forbrænde fedtet i takt med, at den rette musik strømmer ud af højtalerne.

Fitnesscentrene har længe haft en aftale om at afspille musik i lokalerne, men nu hvor spinning, cross training og crossfit for alvor har fået taget i danskerne, har der været behov for en ny og forbedret aftale, hvor instruktørerne på lovlig vis kan kopiere originalt musik og skræddersy de svedigste spillelister til holdlektionerne.

Og det kommer ikke kun fitnessgængerne til gode, at musikken nu får frit spil, det åbner også op for nye muligheder for musikerne, der kan glæde sig over at have fået et helt nyt publikum.

Kristian Riis, der er medejer af managementbureauet Volcano og arbejder med nogle af landets førende musikere, opfordrer til, at man som musiker udnytter dette potentiale til at få sin musik bredere ud.

– Som brancheperson eller musiker arbejder du netop med, hvordan og hvor du kan få din musik ud til folk. Og her er fitnesscenteret helt klart blevet et sted, hvor du har mulighed for at eksponere ny musik. Der er mulighed for at få præsenteret de sange, du arbejder med – og du får et helt anderledes opmærksomt publikum, for hvem musikken har enormt stor betydning i den pågældende situation. Det er et stort potentiale, som mig bekendt ikke rigtig bliver dyrket.

At Gramex har sikret en aftale med fitnesscentrene om at kunne skræddersy spillelister til holdtræningen, sætter ikke kun gang i forbrændingen hos fitnessgæsterne, det åbner også op for nye forretningsmuligheder.

FacebookTwitterGoogle+Google GmailPrintShare