Gramex får ny reporter

Frederik2_535

I den her uge har Gramex sin helt egen ungdomsreporter. Han overtager vores sociale medier og skal ud og interviewe medlemmer og skrive nyheder. Mød Frederik på 15 år, der er i praktik – og elsker musik.

Frederik Sloth går normalt i 9. klasse på Lillerød Skole. I den her uge bytter han klasseværelset ud med en laptop hos Gramex som vores nye ungdomsreporter.

Hvad betyder musik for dig?

Musik betyder super meget for mig, da det er noget, jeg bruger virkelig meget af min fritid på. f.eks. når jeg går til/fra skole eller spiller/snakker med mine venner online, hører jeg også rigtig meget musik.

Også når jeg skal lave skolearbejde, træne, koncentrere mig eller sove synes jeg at musik hjælper en hel del.

Mig og mine venner snakker også meget tit om musik, da vi meget har den samme musiksmag. Og det kan vi sagtens få nogle timer til at gå med.

Jeg skal bl.a. til en koncert med et af mine allerbedste venner her sidst i oktober, som jeg glæder mig meget til, og har set rigtig meget frem til. Vi skal ind og se Twenty One Pilots, som er et af mine yndlingsbands, som jeg lytter til hver dag.

Jeg har også selv gået til guitar i et godt stykke tid med en af mine bedste venner. Men stoppede så lidt efter, da jeg synes, at det begyndte at blive for ensartet og en smule kedeligt.

Hvad hører du af musik lige nu?

Det er meget forskelligt, hvilken slags musik jeg hører. Det går fra det helt ”moderne” pop til noget punk-rock til noget mere stille musik. Mine yndlingsbands består bl.a. af Panic! At the disco, Twenty One pilots og Coldplay. Jeg kan godt lide den slags musik, da teksten er original og har en betydning, man kan tænke over og måske nogle gange relatere til.

Men ellers er jeg en meget ‘all rounder’, som der godt kan lide at lytte til en hel masse forskellig musik.

Hvordan hører du typisk musik (streaming, vinyl, cd, kassettebånd)?

Jeg streamer nærmest kun musik fra Spotify, som jeg bruger på mobil og computer, da det er meget let at få lavet playlister, få hørt en masse ny musik, hente musik, udforske og så er det transportabelt. Du kan lytte offline (hvis du har premium).

Men ellers hører jeg musik i bilen, og hvor jeg ellers kan komme til det.

Hvorfor har du lige valgt Gramex som praktiksted?

Som sagt så betyder musikken meget for mig, og det er noget jeg bruger meget tid på. Så jeg tænkte at Gramex ville være et oplagt sted at tage hen, og så lød det meget spændende med interviews osv.

Og så synes jeg Gramex har en vigtig rolle i at sikre kunstnerne indtægt, når deres musik bliver spillet i radio etc. i hele verden.

(13.09.16)

FacebookTwitterGoogle+Google GmailPrintShare