Ghettoblaster flytter ind i Lydens Hus

audiocase_med tekst

God musik fortjener ordentlig lyd – også ude i det fri. Derfor har to unge danskere inspireret af 80’ernes ghettoblaster designet “Audiocase”, en transportabel højttaler designet til trådløs streaming.

Audiocase er bare en af de nye virksomheder, der satses stort på i Vækstfabrikken Lydens hus, som åbner i september. Den første vækstfabrik i verden, der er specialiseret i lyd.

– Det glæder mig, at vi allerede inden den officielle åbning i september sammen med Væksthus Hovedstadsregionen og Væksthus Sjælland har haft så stor interesse fra danske lyd-entreprenører, som ønsker at blive en del af Vækstfabrikken Lydens Hus, udtaler adm. dir. John R. Kristensen fra Gramex, som sammen med underdirektør Thomas Dyekjær er idémændene bag Vækstfabrikken Lydens Hus.

– Hele formålet er jo, at vi vil skabe en fællesramme, hvor ingeniører møder ”skovmandsskjorter” og ”jakkesæt” fra Handelshøjskolen og derigennem skabe nye innovative produkter – og det er Audicase et godt eksempel på. Og måske lurer der endda et nyt dansk niche-flagskib a la B&O, Libratone eller lignende, fortsætter John R. Kristensen begejstret.

Vækstfabrikken Lydens Hus slår dørene op til september og samler musikere, spil- og animationsudviklere, designere, teknikere og ingeniører i et moderne kontorfællesskab på Gammel Kongevej i København med 50 arbejdsstationer og adgang til testfaciliteter mv.

Bag Vækstfabrikken Lydens Hus står Væksthus Hovedstadsregionen, Vækstfabrikkerne (Væksthus Sjælland), Innovationsnetværket Dansk Lyd og Gramex.

Kontakt

Er du blandt fremtidens lydiværksættere – og interesseret i en plads i Lydens Hus?
Kontakt Søren Berg Jørgensen, projektleder på Vækstfabrikken Lydens Hus:

Kontakt

Læs mere

Berlingske: Klar til kraftig musik i Lydens Hus
Gramex: Bliv en del af dansk lyds fremtid

FacebookTwitterGoogle+Google GmailPrintShare