Forretningshemmeligheder og fredagsøl i Lydens Hus

Fredagsbar_Lydens Hus_lille

Interesserer du dig for forretningsudvikling? Sidder du og overvejer, hvad der er fremtiden for din forretning? Og er der overhovedet fremtid i lyd?

Nu har du chancen for at høre, hvordan Berlingskes direktør for forretningsudvikling, Trine Nielsen, tænker forretning, når hun gæster Lydens Hus i København. Her vil hun løfte sløret for nogle af sine forretningshemmeligheder og give et unikt indblik i mediernes udvikling og et kvalificeret bud på fremtidens medielandskab. Det sker fredag 30. januar klokken 15, når Lydens Hus inviterer til årets første faglige og festlige fredagsbar.

Trine Nielsen, der i dag er ansat som direktør for forretningsudvikling i Berlingske, har fingeren på pulsen, når det gælder forretning og udvikling – og så kender hun Lydens Hus og tankerne bag bedre end de fleste.

I 2009 var hun med til at starte Musikzonen – én af fire oplevelseszoner, der blev etableret under Erhvervs- og Byggestyrelsen for at støtte oplevelsesøkonomien og de kreative brancher. Det blev optakten til dét, der i dag er verdens første lydtematiserede Vækstfabrik, Lydens Hus i København.

Kom og hør direktøren give sit bud på, hvordan de initiativer, der blev skabt i Musikzonen, kan leve videre i Lydens Hus i dag, hvordan du som iværksætter kan tænke forretning og indtænke lyd i et mediebillede, der bliver stadig mere digitalt og lydbåret – og udnyt muligheden for at netværke med Trine og de andre forretningsglade lydiværksættere til den efterfølgende fredagsbar.

Er du nysgerrig, lydhør og i fredagshumør? Kom til faglig fredagsbar i Lydens Hus – og skru op for din forretning.

Arrangementet er gratis, men der er et begrænset antal pladser. Så husk at tilmelde dig.

Tilmeld dig nu

Tilmelding: info@lydenshus.dk Din tilmelding er registreret, hvis ikke du hører andet.

Tid: Fredag 30. januar 2015 klokken 15:00-18:00

Sted: Vækstfabrikken Lydens Hus, Gl. Kongevej 11, 4. Sal, 1610 København V.

Vækstfabrikken Lydens Hus er et avanceret kontorfællesskab og udviklingsmiljø for kreative iværksættere, der beskæftiger sig med lyd. Lydens Hus slog dørene op i oktober 2014 og blev samme år udnævnt til årets vækstinitiativ.

Læs mere

Gramex bag vækstinitiativ 2014

Se, hvad der sker i Lydens Hus

FacebookTwitterGoogle+Google GmailPrintShare