Et kig ind i Gramex

welcome_beskaaret

Nu har du som medlem mulighed for at komme endnu tættere på Gramex. Torsdag 23. oktober 2014 afholdes årets ordinære generalforsamling. Her vil bestyrelsesformanden præsentere resultaterne for året, der gik – et resultat, der blev det bedste nogensinde i Gramex’ historie. Men hvorfor overhovedet interessere sig for årsregnskaber og fremtidsperspektiver som medlem i Gramex?

Hvert år udbetaler Gramex penge til udøvende musikere og musikselskaber, der har fået afspillet deres musik offentligt – ­ penge, der i de senere år er blevet en betydelig indtægtskilde for mange medlemmer. Når Gramex derfor kan berette om 2013 som året med det bedste resultat nogensinde, betyder det, at medlemmerne kan glæde sig over at have fået del i et rekordstort beløb, der er over 7 mio. kroner større end fordelingsbeløbet i 2012. Gramex’ fremtid er med andre ord medlemmernes fremtid.

Til generalforsamlingen torsdag 23. oktober vil Gramex’ bestyrelsesformand, Anders Laursen fortælle om, hvordan en stram omkostningsstyring, nye aftaler og et ekstra fokus på at minimere tab for de kunder, der forbruger musikken, har ført til, at 169 mio. kroner er blevet fordelt til Gramex’ medlemmer.

Læs dagsorden

Det er også en dag, hvor der vil blive skuet fremad. Det er blandt andet tiltag som Lydens Hus – den første Vækstfabrik for lyd, dansk musikstatistik, nye internationale aftaler og implementeringen af det nye EU-direktiv om kollektiv forvaltning, der er med til at tegne fremtiden for Gramex.

Er du medlem af Gramex, og er du interesseret i at vide, hvad der sker bag kulissen, når din musik spiller, så mød op til generalforsamlingen.

Tid: torsdag 23. oktober 2014 klokken 17:00

Sted: Gramex, Gl. Kongevej 11-13 2. sal, 1610 København.

Årsberetning 2013-2014

Fordelingsregnskab for året 2013

Extract of the Annual Report 2013-2014

Extract of the Financial Review for the year 2013

FacebookTwitterGoogle+Google GmailPrintShare