Er du seriøs med din karriere?


En karriere i musikbranchen kan blive til på mange måder. Men hvor skal man starte? Og er der nogle strategier, der er mere hensigtsmæssige end andre? Det kan du få svaret på, når Gramex i samarbejde med Koda inviterer til gratis arrangement om karriere og rettigheder.

Silas Bjerregaard (Turboweekend) og Rasmus Stolberg (Efterklang) er sat i stævne og deler ud af erfaringer og tips, der kan skyde din egen karriere i gang.

Derudover får du mulighed for at møde repræsentanter fra Gramex og Koda, der vil fortælle om, hvad du kan bruge de to organisationer til, og hvordan du får penge, når din musik bliver spillet.

Silas Bjerregaard, Turboweekend
I sit oplæg fortæller Silas Bjerregaard om Turboweekends udvikling fra den spæde start som demoband i 2006 frem til i dag, hvor de er et veletableret navn i Danmark med deres første Europæiske tour på trapperne. Der vil være konkrete nedslag i karrierens succeser og fiaskoer. Hvad er lykkedes, hvad er ikke, hvorfor og hvad så?

Rasmus Stolberg, Efterklang
Rasmus Stolberg fortæller om Efterklangs historie og deres vej frem. Oplægget tager udgangspunkt i deres kunstneriske og karrieremæssige ambitioner, og hvorledes de har indfriet eller forsøgt at indfri disse. Oplægget vil ligeledes have fokus på Efterklangs DIY-tilgang og indeholde fabrikshemmeligheder og tips indsamlet gennem ti år i den internationale musikbranche.

Tid og sted

Dato         Sted                                                 Tidspunkt            Oplægsholder
4. marts     DJM, Aalborg -Sal 1                        16:00-18:00          Silas Bjerregaard
5. marts     RMC, København – Lokale A118    16:00-17:30          Silas Bjerregaard
11. marts   SMKS, Odense – Koncertsalen        16:00-17:30          Silas Bjerregaard
12. marts   SMKS, Esbjerg – Lille sal                 16:00-17:30          Silas Bjerregaard
8. april       DJM, Århus – Kammersalen             16:00-18:00          Rasmus Stolberg
11. april     DKDM, København -Studiescenen  10:30-12:00          Rasmus Stolberg

Arrangementerne er åbne for alle, dog med undtagelse af oplægget på SMSK i Odense 11. marts, der kun er for konservatoriets studerende.

FacebookTwitterGoogle+Google GmailPrintShare