Bliv en del af dansk lyds fremtid

Af Lis Raabjerg Kruse, Gramex

lydens hus_lille

Nu har du mulighed for at blive en del af et unikt udviklingsmiljø, når iværksættere fra alle dele af den danske lydbranche samles under ét tag i København. Vækstfabrikken Lydens Hus søger musikiværksættere, der kan være med til at forme fremtiden for dansk lyd. Har du vækstidéen, virksomheden og visionen, har vi Vækstfabrikken for dig.

Lej en plads i Vækstfabrikken Lydens Hus

Vækstfabrikken Lydens Hus er et avanceret kontorfællesskab, hvor vækstiværksættere kan leje sig ind i professionelle rammer på Gl. Kongevej i København med udsigt over søerne. Her tilbydes rådgivning og sparring inden for blandt andet forretningsplanlægning, strategi, salg og markedsføring.

Er du blandt fremtidens lydiværksættere?

Nu har du som musiker og kunstnerisk iværksætter mulighed for at blive en del af den nye Vækstfabrik. Med en plads i Vækstfabrikken Lydens Hus bliver du en del af et unikt netværk og indgår i et skræddersyet forløb med professionelle sparringspartnere, der hjælper dig med at udvikle din forretning. Det kræver, at du allerede har en vækstidé eller en virksomhed, som falder inden for kategorien lyd.

Nye væksteventyr i musikbranchen

Det kunne meget vel være i musikbranchen, at det næste store væksteventyr inden for lyd skal findes. Det mener i hvert fald underdirektøren i Gramex, Thomas Maagaard Dyekjær.

– Der findes adskillige idérige iværksættere inden for musikbranchen og de kreative erhverv. Udfordringen er, at få deres ideer til at mødes og vækste. Nu skal folk ud af deres loftsrum og kælderlokaler – og hvilket andet sted er mere passende at mødes end midt i Danmarks kreative hovedstad, København. Med en plads i Vækstfabrikken Lydens Hus er døren allerede banket ind til førende samarbejdspartnere inden for den danske lydindustri, men også til partnere i udlandet, hvor Vækstfabrikken har et spændende samarbejde med blandt andet det engelske marked. Så det er med at komme ud over stepperne, lyder opfordringen fra underdirektøren.

Rift om pladserne

Ansøgningsrunderne er allerede i fuld gang. Og spørger man iværksættere i musikbranchen, er pladserne i den nye Vækstfabrik eftertragtede.

– Jeg kan sagtens se mig selv og min forretning være en del af sådan et udviklingsmiljø. Man har begrænset kapacitet, når man sidder selv. Selvfølgelig har jeg forskellige mennesker, som jeg sparrer med, men alene dét at have et sted at mødes, ville gøre det meget nemmere. Desuden kunne det være fedt at være tæt på nogle, der ved noget om teknologi og forretning. At få sparring i forhold til, hvad det er, der kræves af en moderne artist. Dét har jeg faktisk gået og ventet på, lyder det fra den danske lydkunstner og musikiværksætter, Mike Sheridan.

En virksomhed, der også har ventet, er det danske audio branding firma Pro Music Consult. I dag har de kontor i både Odense og København, men for få år siden manglede de netop det mødested, der kunne udvikle deres forretning.

– Da vi var lokaliseret i Odense havde vi flere gange brug for mødelokaler i et kreativt miljø, der både var inspirerende for såvel kunder som os som iværksættere, forklarer Rune Krogsgaard, direktør i Pro Music Consult og afslutter:

– Jeg tænker, at Vækstfabrikken Lydens Hus vil give gode sparringsmuligheder i forhold til det at drive virksomhed, da særligt nystartede iværksættere med en kreativ baggrund ofte ikke har en stærk baggrund inden for det virksomhedstekniske – noget vi i de første år selv kunne have draget stor nytte af, lyder det fra direktøren.

Er du blandt fremtidens lydiværksættere – og er du interesseret i en plads i Vækstfabrikken Lydens Hus?

Kontakt

Læs mere og se prisoversigt

FacebookTwitterGoogle+Google GmailPrintShare