Årets mest kreative julekalender er på gaden

Vi nærmer os med hastige skridt den 1. december og dermed også julekalendertid. Og de findes i alle afskygninger. Der er dem med skrab, med chokolade, dem til hundene, dem i 3D; for bare at nævne nogle stykker. Men nu kan du også gå på gaden for at åbne låger. Streetheart lancerer nemlig igen i år deres street art kalender, der spreder både kunst og julestemning i december.

Hver dag i december udloddes præmier til koncerter, teaterforestillinger, biografer og caféer til de folk, der har fundet lågerne i Streethearts kunstkalender. Hovedpræmien er en billet til Roskilde Festival 2013; så det er bare med at gå på jagt.

For fjerde år i træk har Streetheart fået 24 forskellige gadekunstnere til at pynte byrummet med 24 kunstværker, der hver udgør en låge i årets julekalender.

Det eneste, du skal gøre, er at tjekke dagens ledetråd, der hver dag bliver lagt ud på Streethearts’ hjemmeside og derefter gå på jagt i Københavns gader. Der er nemlig alt for lidt leg og skattejagt i byrummet, hvis man spørger Streetheart, der håber, at den utraditionelle julekalender kan få folk til at opleve byen på en ny og anderledes måde.

Jagten er en gevinst i sig selv, lyder det fra arrangørerne, der dog alligevel opfordrer folk til at deltage i konkurrencen om de mange præmier, når de finder dagens kunstværk, der er udstyret med et hjerte med dagens lågenummer.

Man deltager i konkurrencen ved at tage et billede af dagens låge og sende det til Streetheart: writeus@streetheart.dk

Så det er bare med at komme af sted. Gaderne er fyldt med kunst og musik – ikke kun i december!

FacebookTwitterGoogle+Google GmailPrintShare